bästa massagepistolen

Vilka är de bästa massagepistolerna?

De bästa massagepistolerna är enkla att hantera och de har kraft. Men det är viktigt att tänka på att du kanske inte vill ha hårdaste slaget i alla lägen. För dig som är lite känsligare är det inte dumt att satsa på en massagepicka som har god justering.

Ett exempel på detta är Hyperice Hypervolt Plus som du till och med kan anpassa till din träningsprofil. Ibland kan det också vara så att en enklare massagepistol blir perfekt för dig för att den är lite mjukare.

Ta en titt på de huvuden som kommer med massagepistolen. De bör vara väl anpassade till den typ av massage som du vill ha. Här är det inte så dumt att rådgöra med de som är proffs på massage om du inte är säker på vad som kommer att passa dig bäst.

Massagepistol bäst i test

Du kommer att hitta flera sidor där det finns massagepistol bäst i test online. Det här är sajter där man har testat särskilda modeller för att sedan kora vilken som är bäst. Massagepistol tester kan vara bra att kika på. Men läs recensionerna och betygen på rätt sätt.

Om en elitidrottare säger att det bara fungerar med en professionell massagepistol som Flowgun kan det vara sant. Men om du är på jakt efter en bra massage gun för en nacke som är lite stel betyder det ju inte att andra modeller inte kan fungera lika bra för dig.

Köp inte massagepistolen i säcken!

Läs alltid användaromdömen innan du köper. Dessa kommer att avslöja både brister och vad som är toppen med pistolen. Om du känner någon som har samma massagepistol kan det också vara klokt att be om att få testa den lite innan du köper din egen.

Lola massage gun

Lola Massage Gun

En styrka med Lola massage gun är att det är en lättviktig massagepicka men detta är också nackdelen. För vissa tycker att det är skönt med

Läs mer »