Hyperice Hypervolt massagepistol

Hyperice Hypervolt Plus

Redaktörens betyg: 4.2
4.2/5
Från 3990 kr

Många idrottare väljer Hyperice Hypervolt Plus för att få mer styrka och massage som kan göra den stora skillnaden. Om du tränar hårt är det här en modell som är väl värd att kika på. Hyperice är känd som en lite dyrare massagepistol. Det finns billiga massagepistoler som har liknande egenskaper men du ska veta att du här betalar för kvalitet och finesser.

Viktiga finesser för dig som tränar

Något som är viktigt att poängtera är att det här är en massagepistol som är byggd för dig som tränar med målsättning och analys. Den har Bluetooth så att du kan använda dig av tekniken som kallas för HyperSmart. Det här innebär att du med ett program på din telefon kan analysera din träningsdata.

Med hjälp av detta program kommer massagepistolen automatiskt att justeras för den typ av uppvärmning och återhämtning som du behöver. Det här är fenonmenalt och något helt unikt på marknaden. Jobbar du regelbundet med massagen av muskler inför och efter träning är detta något du inte vill missa!

Skönt med en tyst massagepistol

En annan egenskap som verkligen måste lyftas med denna massagepistol är att den går mycket tyst. Det här är ju kanon när du vill höra vad du tänker, vad de säger på TV och vad dina träningskamrater tipsar dig om under massagen!

Massagehuvuden och tillbehör

Uppsättningen av massagehuvuden är ganska standard och helt vad som kan förväntas av en massagepistol av denna rang. Du får allt du behöver för olika typer av massage över hela kroppen. Alla material håller hög kvalitet och du kan givetvis ladda pistolen för att ta den med dig och massera där det inte finns kontaktuttag.

Notera dock att du med en laddning enbart har 2,5 timmars massage innan du måste ladda igen. Det här bör du hålla koll på så att du inte står utan massagen då du behöver den som mest!

Redaktörens betyg: 4.2
4.2/5
Från 3990 kr
Se vad andra tycker om Hyperice Hypervolt Plus

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

Ingen har röstat. Var först med att säga vad du tycker!

Tala om vad du tycker om du har testat Hyperice Hypervolt Plus: