RockTape

RockTape Rockwave Pro

4.4 av 5
4.4/5

Det här är en spännande form av massagepistol som kan vara ett bra val för dig som känner att själva slagrörelsen inte är optimal för dina massagebehov. RocTape Rockwave Pro kan också användas som ett komplement till mer traditionella massagepistoler för att få en mjukare massage då det krävs.

Vibrerande massage med runda rörelser

Det som utmärker RockWave Pro massagepistol är den runda vibrerande rörelsen. Du får två mjuka och två hårda massagehuvuden att jobba med. Därmed kan du få både hård och mjuk massage med apparaten. Rörelsen roterar istället för att slå upp och ner. Det innebär att du kan uppleva att massage när skonsammare än vad du upplever med en vanlig massagepistol.

Det blir en kraftfull massage som absolut kan göra skillnad. Om du kan tänka dig att använda en massagepistol som är mer som ett handtag du håller i sidan så är detta något att se närmre på. RockWave är ett märke som börjar synas mer och mer på den svenska marknaden och det särskilt bland idrottare som vill få kraftfull men skonsam massage.

Det går att justera och anpassa massagen

Utöver de två massagehuvudena så har du fyra olika hastighetsinställningar. På så vis kan du massera mer eller mindre intensivt.

Massageverktyget RockTape kommer i en smart väska där du får plats med alla tillbehör. Du laddar upp batteriet och jobbar sedan trådlöst. Därmed kan du ta denna massagemaskin med dig till träning eller om du ska ge massage på annan plats där det inte finns vanliga kontaktuttag.

Här kan du se en presentation av RockTape massagepistol:

4.4 av 5
4.4/5
Se vad andra tycker om RockTape Rockwave Pro
5.0
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor (baserat på 1 betyg).
Utmärkt100%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

 

how i got my ex back

Rated 5 out of 5
June 18, 2023

Mitt 20-åriga äktenskap välsignat med fyra barn var på väg att bryta upp eftersom min älskade man sa att han var trött på vårt äktenskap och ville skiljas utan anledning, jag visste att något var fel så efter 3 månaders sökande och många besvikelser gick jag för att söka hjälp från andra människor Jag träffade äntligen DR. SUNNY, en andlig man välsignad av sina gudar med en övernaturlig förmåga att lösa olika problem i livet. Jag förklarade min situation för honom och han ställde några frågor till mig som jag svarade ärligt, DR SUNNY berättade för mig vad problemet var och berättade vad jag skulle göra, jag följde alla hans instruktioner och efter en vecka kom min man tillbaka hem. stannade ute i två månader och rev upp skilsmässopapperet och idag bor vi lugnt hemma. Om något stör dig i livet och du vill ha en snabb och pålitlig lösning, kontakta DR SUNNY så får du en anledning att dela ditt vittnesbörd som jag. Kontakta Whatsapp: +2348082943805 eller e-post:[email protected]

Alisa
Tala om vad du tycker om du har testat RockTape Rockwave Pro