Massagepistol eller fotmassage maskin?

Det är så skönt och välgörande med fotmassage. Det här är en massage som kan utföras på flera sätt. Du kan använda dig av en massageboll som du rullar under foten. Du kan be någon om att med händerna knåda. Du kan använda en massagepistol och du kan stoppa fötterna i en fotmassage maskin.

Om vi tar en titt på de två sista alternativen är en bra fråga vilket som är det bästa valet. Massagepistol för fotmassage eller en fotmassage maskin?

Fördelar med fotmassage maskin

Det finns några uppenbara fördelar med en fotmassagemaskin om vi jämför med massagepistolen:

  • Du ordnar med fotmassagen själv.
  • Du kan sitta bekvämt utan att böja dig för att få massage.
  • Du måste inte trycka mot foten för att få effekt.

fotmassage maskin

Fördelar med fotmassage med massagepistol

Nu är det förstås så att det också finns fördelar med att få fotmassage med massagepistol:

  • Det är lättare att komma åt trigger points.
  • Du kan jobba med zon-terapi på ett riktat sätt.
  • Du kan få massagen av en annan person.

Flowlife Pocket

Vilket ska du välja?

Den sista fördelen för fotmassage med massagepistolen kan vara det som avgör vad du väljer. Om du inte har någon som kan hjälpa dig med fotmassagen kanske det känns för jobbigt att själv sitta och jobba med massagegun mot foten.

Det går förstås att trycka foten mot en massagepistol som du ställer upp mellan kuddarna i soffan. Det här är dock inte att rekommendera eftersom det kan bli svårt att få till en stadig massage. Om du vill sitta lugnt och avslappnat kan det vara bättre att få fotmassagen med en fotmassagemaskin.

Då behöver du ju heller inte vänta på att någon kan hjälpa dig med massagen. En fotmassage maskin som den som Flowlife erbjuder är dessutom enkel att flytta på. Det är bara att ta tag i handtaget och flytta maskinen till önskvärd plats.

Om du vill se på TV när du får fotmassagen blir det förstås lättare att fokusera på det du ser om du bara ska stoppa fötterna i en maskin för massage. Det är ytterligare en punkt som kan få dig att välja maskinen hellre än en massagepistol då du mest är ute efter massage för fötter.

Det är bra att ha både och

Sist men inte minst kan det vara bra att beakta möjligheten till att ha både en massagemaskin för fötter och en massagepistol. Om du väljer en mindre massagepistol som Flowgun Pocket får du kraften som ska till för bra fotmassage till ett mycket bra pris.

När du vill ta det lugnt och låta en maskin göra jobbet på egen hand använder du en fotmassagemaskin. Toppen att ha både och. Dessutom kan du ju använda massagepistolen till så mycket mer än fotmassage så den är en investering hur som.

Lola massage gun

Lola Massage Gun

En styrka med Lola massage gun är att det är en lättviktig massagepicka men detta är också nackdelen. För vissa tycker att det är skönt med

Läs mer »