IWAO massagepistol

IWAO Massagepistol – En ny stjärna på massagepistolhimlen!

4.8 av 5
4.8/5

Precis när vi trodde att vi hade topplistan för 2024 klar för oss så dök det upp en ny kandidat. Det handlar om danska IWAO som nu erbjuder den svenska marknaden två varianter. IWAO massagepistol och IWAO mini massagepistol.

Om du står i valet och kvalitet och känner att det skulle sitta fint med en massagepicka som inte kostar så förfärligt mycket men ändå levererar ska du läsa vidare. Vi har testat IWAO för att se om massagepistolerna håller måttet.

Du finner denna massagepistol till rabatterat pris just nu här!

touchskärm

IWAO massagepistol fakta:

  • 10 styrkor
  • 6 massagehuvuden
  • LED Touch displayskärm
  • Kommer med väska
  • Kommer med laddare

Vad kom vi fram till?

IWAO massagepistol är otroligt prisvärd och ett mycket bra val för dig som vill ha en behändig massagepicka som kommer med en rad olika massagehuvuden. Den är också ett bra val för dig som vill ha lätt vikt och intuitiv användning som är lätt att förstå. Du kan också läsa mer om IWAO massagepistol mini här.

Vad är unikt med IWAO massagepistol?

Det ser ju ut som många andra massagepistoler på marknaden men visst särskiljer sig IWAOs massagepistol på flera vis.

Några exempel:

  • Den är mycket lättviktig
  • Den bankar inte och skakar inte
  • Ljudnivån är mycket låg
  • Den har en läcker design
med laddare
Formen är enkel att hantera och du laddar lätt upp för att slippa sladd när du använder pistolen för massage

Hur använder du massagepistolen?

Det finns en knapp i handtaget som du slår på och sedan är det bara att klicka på touchskärmen för önskad styrka mellan 1 och 10. Här kommer det inte att bankas utan helt enkelt vibrera mer eller mindre starkt. Detta fungerar på ett mycket bra sätt och den högsta styrkan är helt klart godkänd och i linje med andra massagepistoler av hög kaliber.

Underdel
Slå på on knappen och kom igång!

Vem bör satsa på IWAO?

Om du tycker om massage i vardagen, både att ge och att få, kan detta vara en perfekt massagepistol för dig. Vi tycker också att det här är ett bra val för familjer där olika åldrar har ett intresse av massage för olika syften. Massagepistolen är användarvänlig och lätt att manövrera så den passa även för äldre som kanske inte ser ordentligt på en mindre skärm med många olika inställningar.

Vårt testteam uttalar sig:

Liv, 89 år, pensionerad massageterapeut

Det här är en lätt massagepistol. Mycket lättare än den jag använder hemma. Bra att den kommer med det platta massagehuvudet som jag ofta använder på mig själv över axeln. Den är inte så kraftfull men tillräckligt för en bra massage. Liv tipsar om gaffelhuvudet för kvinnor som vill ha lättare födsel, fast med en utbildad massage eller zon-terapeut förstås!

väskan
Gaffeln längst till vänster kan vara bra för gravida som vill ha lätt födsel!

Albert, 43 år, kontorsarbetare

Det här är en bra massagepistol som gör jobbet. Jag tycker att den är enkel att få med sig och har också testat efter löpning för vader. Minst lika bra som dyrare modeller jag har testat trots att den är så pass lättviktig.

Samuel, 18 år, bodybuilder

Min första reaktion är att jag vill ha kraftfullare grejer efter träning men jag säger inte bu. Den har ett fint grepp och jag gillar skärmen. Lätt att justera och helt klart en skön känsla. Bra också med variation på massagehuvuden.

Rebecca, 40+, webbskribent

Det här är en lättare massagepistol så det förvånar att den inte är hoppig. Faktiskt inte alls och det är ju väldigt bra. När jag testade med runt och platt huvud över ryggen så kändes det stadigt och inte jobbigt för handen. Jag tror att det här är ett bra val för den som vill ha en all-around-massagepistol som kan användas regelbundet.

Vilka är IWAO?

Innan du beställer en massagepistol från IWAO så är det såklart smart att kika lite på vad det här är för ett företag. Vi har nämnt att det handlar om ett danskt företag men inte att de gör så mycket mer än massagepistoler. De har även massagestolar och andra massageapparater som den som är till för nacken.

IWAO började med en persons resa från smärtor i ryggen till att bli frisk. Som du kanske har gissat var massagepistolen en del av denna resa och det slutade med projektet IWAO som är till för att ändra skandinavernas inställning till massagebehandlingar med massageapparater till priser som vi har råd med.

4.8 av 5
4.8/5
Se vad andra tycker om IWAO Massagepistol
0.0
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

 

Ingen har röstat. Var först med att säga vad du tycker!

Tala om vad du tycker om du har testat IWAO Massagepistol