IWAO mini massagepistol

IWAO Mini Massagepistol – Äntligen en massagepistol för lymfmassage!

4.9 av 5
4.9/5

När vi först började se på denna mini massagepistol så tänkte vi att det ju faktiskt är mer av en vibrator. Fast med en stor skillnad. En vanlig vibrator kommer inte att vara så kraftfull. Samtidigt ska vi säga att IWAO Mini Massagepistol inte går att jämföra med massagepistolers kraft och effekt.

Här handlar det mer om en mjukare vibration som kan lösa upp spänningar. När vi insåg att den är perfekt för lymfmassage blev vi väldigt exalterade. Äntligen en massagepistol som passar perfekt för att jobba med lymfsystemet.

Du finner denna massagepistol till rabatterat pris just nu här!

IWAO massagepistol fakta:

  • 5 stegs styrka
  • En enkel knapp
  • Med laddare

Vad kom vi fram till?

Mini är en fröjd. Det tycket vi alla även om vi hade lite olika syn på om detta verkligen kan kallas för en massagepistol. Men om du är på jakt efter en skön massagepistol för lymfatisk massage såväl som lösning av spänningar i nacke och övre rygg så har du hittat rätt.

Vad är unikt med IWAO mini massagepistol?

Det är en liten och behändig modell som inte tar stor plats. Vi gillar formatet och hur enkelt det är att använda massagevibratorn.

Några exempel:

  • Skönt grepp
  • Enkel hantering
  • God styrka
  • Uppladdningsbar

Hur använder du minimassagepistolen?

Du trycker in startknappen lite längre och så kommer du igång på lägsta läget. Klicka en gång till för att klättra uppåt i intensitet. Du kan nå en nivå på 5 som är rätt så intensiv. När du vill stänga av är det bara att hålla in startknappen igen.

Du styr den med en enkel knapp!

Ladda med den medföljande USB-laddarsladden så att du kan använda denna massageapparat på väg, i bilen och på jobbet!

Vem bör satsa på IWAO Massagepistol Mini?

Du som vill ha en liten och behändig massagepistol bör se närmre på IWAO massagepistol i miniformat. Den är verkligen en liten goding som du inte kommer att ångra. Se bara till att den kommer med när det kan behövas lite massage för att lösa upp spänningar så att den verkligen kommer till användning.

Vårt testteam uttalar sig:

 

Liv, 89 år, pensionerad massageterapeut

Wow, denna vibrerar på ett fantastiskt sätt. Den kan du köra lymfmassage med. Härligt! Den ligger också lätt i handen vilket alltid är ett stort plus. Jag gillar den och kan helt klart tänka mig att använda den regelbundet.

Samuel, 18 år, bodybuilder

Den här är inte så mycket för mig för jag vill ha lite kraftfullare massage. Men jag kan se hur den kan vara bra för personer som inte är ute efter detta. Själv kan jag tänka mig att ge denna massagevibrator som en present till mamma men säg inget för det blir en överraskning.

Albert, 43 år kontorsarbetare

Det här är en hit för mjuk massage. Jag testade den på stel nacke och blev genast piggare. Du kan lätt ha denna redo på skrivbordet för att ta en paus då och då för hälsans skull. Se till att bjuda dina kollegor på lite massage med mini i nacken. Det blir superbra stämning av det.

Rebecca, 40+, webbskribent

Det här är mycket bra för personer som mig som kör lymfmassage big 6 innan träning. Mini kommer lätt med i väskan och jag tycker att den slår alla andra mini jag har testat. Helt klart värt det och det särskilt med tanke på det låga priset just nu.

Vilka är IWAO?

IWAO är ett danskt företag som förutom massagepistoler, se deras stora IWAO massagepistol, också erbjuder massagestolar och nackmassageapparat. IWAO skapades med målet att göra massage bättre tillgänglig för fler i Skandinavien. Det är därför de har så attraktiva priser för produkter som kan göra stor skillnad för din hälsa.

4.9 av 5
4.9/5
Se vad andra tycker om IWAO Mini Massagepistol
0.0
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

 

Ingen har röstat. Var först med att säga vad du tycker!

Tala om vad du tycker om du har testat IWAO Mini Massagepistol