effektiv massagepistol

Hur effektiva är massagepistoler?

Massagepistoler kan vara mer eller mindre effektiva. Det här beror på flera saker. Dels vill du köpa en massagepistol som har den styrka du är ute efter. Ta en titt på slagfrekvensen såväl som vibration. Utöver detta är det förstås så att du måste använda din massagepicka på rätt sätt.

Om du inte vet hur du ska massera med massagepistol så kanske du inte får ut så mycket av den. Det handlar delvis om när du masserar och på vilket sätt. Visste du till exempel att du kan förbereda dig inför träningen med din massagepistol? Det kan mjuka upp musklerna och leda till att det känns bättre både under och efter passet.

Utöver träning så är massagepistoler effektiva verktyg då du behöver slappna av lite. De är otroligt effektiva för att lösa upp spänningar då du använder dem över nacke och på fötter. I och med att du kan ta hand om den här massagen på egen hand blir det mycket effektivt.

Betänk alltså hur du ska använda din massagepistol, hur du vill att det ska kännas (kraftfullt, kittlande, mjukt…) för att välja en modell som kommer att vara mycket effektiv för dig!

Ett tips är att du väljer Flowgun Pocket för hemmamassage och kontorsmassage och att du kör på en starkare modell som nya Flowgun Pro 2.0 för kraftfull professionell massage som ger de resultat du är ute efter.

Lola massage gun

Lola Massage Gun

En styrka med Lola massage gun är att det är en lättviktig massagepicka men detta är också nackdelen. För vissa tycker att det är skönt med

Läs mer »