Flowgun Pro 2.0

Flowgun PRO 2.0 – Köp inte förrän du tar testet!

4.9 av 5
4.9/5

Ska du satsa på nya Flowgun Pro 2.0 hellre än originalet som vunnit så många massagepistol bäst i test? Det är en bra fråga som har ett ganska tydligt svar: Ja.

Fast inte för alla.

Gör inte samma misstag som så många andra. Ta testet här nedan först för att se om Flowgun PRO 2.0 verkligen är rätt val för dig!

Det här är ett självtest som är snabbt och enkelt att ta. Det kommer att hjälpa dig att undersöka många olika aspekter som påverkar vilken massagepistol som passar dig. Med testet får du hjälp med att förstå och bestämma dig för om Flowgun PRO modellen är för dig eller inte.
Det här testet tar cirka 20-30 sekunder att fylla i och sedan har du svaret på frågan om detta är rätt modell för dig. Poängen du får ger dig en mycket god indikation om du bör köpa massagepistolen eller inte.

 

Flowgun PRO 2.0 testa dig själv!

Bara för att Flowgun PRO 2.0 är en bra massagepistol så betyder det inte att den är perfekt för dig. Vi föreslår att du inte köper Flowgun PRO 2.0 innan du gör detta korta självtest!

Lider du av ömma muskler eller träningsvärk?

Hur gammal är du?

Hur mycket kan du tänka dig att betala för en massagepistol om du vet att den kommer att hjälpa dig?

Är det viktigt för dig att massagepistolen har ett lyxigt utseende och känsla?

Hur ofta tränar du?

hur viktigt är det för dig med en tyst massagepistol?

Kan du tänka dig att betala mer för längre batteritid?

Stör det dig om massagepistolen är tyngre?

Har du problem med smärta i nedre ryggen (ländryggsvärk)?

Är det viktigt för dig att din massagepistol kommer från ett välkänt märke med gott rykte?

Kan du tänka dig att betala mer för en massagepistol som håller längre?

0%

 

Om du vill ha en Flowlife massagepistol som är till för proffs så har du hittat rätt i Flowgun Pro. Här har vi en uppföljare som på många sätt och vis slår originalet. Det är inte så att Flowlifes team har haft det lite tråkigt och tänkt att det vore coolt med en ny version av Flowgun.

Det man har gjort är att de egenskaper som folk har saknat har lagts till. Utöver detta kan vi se att Flowgun Pro kommer med kreativitet och ett nytt program som blir minst sagt spännande att använda om du behandlar andra med massagepistol.

Flowgun Pro ljusindikator

Tryckindikator visar vägen till bästa massagen

Det som är så innovativt med Flowgun Pro 2.0 är att den har en ljusindikator för tryck. Med trycksensorn kan du se hur hårt du trycker. Det gör att du kan anpassa massagen på ett mycket bättre sätt. Perfekt för dig som jobbar med massagepistol för att behandla muskler och leder på idrottsfolk såväl som på människor som behöver rehabiliterane behandling.

Vi kan säga att Pro har blivit ännu mer Pro på detta vis. Och till detta kan vi lägga programmet som ger intervaller och som är minst lika viktigt för dig som jobbar som massageterapeut som för dig som tar hand om dina egna muskler med massagepickan.

Automode programmet för intervallmassage

Det sjätte programmet på denna massagepistol är minst sagt intressant. Här får du ett program som kommer att fungera med 10-sekunders intervaller. Det här betyder att kroppens nervsystem inte vänjer sig vid en viss typ av styrka och vibration. Behandlingen kan därmed bli effektivare.

Programmet rör sig från nivå 5 till 4, 3, 2 och 1. Sedan kommer det att röra sig upp igen. Processen upprepas tills timern stänger av massagepistolen. På så vis är det ingen risk för att du överdriver.

Flowgun 2.0 Pro

Vem ska satsa på Pro 2.0 massagepistol från Flowlife?

Om du vill ha en professionell massagepistol med ordentlig kraft och många möjligheter är detta ett bra val för dig. Du får hela 6 olika massagehuvuden och 6 nivåer (program). Massagepistolen är gjord för att kunna användas på ett smidigt sätt på dig och på andra.

Vill du ha riktigt bra massage i samband med träning eller ge andra professionell massage med massage gun så är detta ett bra val. Det kan också fungera fint för dig som mest masserar hemma men också tycker att det är viktigt med bästa möjliga kraft och variation.

 

4.9 av 5
4.9/5
Se vad andra tycker om Flowgun Pro 2.0
4.7
4.7 av 5 stjärnor (baserat på 3 betyg).
Utmärkt67%
Mycket bra33%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

 

Mycket bra

February 7, 2024

Jag känner till första Pro och den här är helt klart förbättrad. Programmen är enkla att förstå och jag gillar greppet. För mina behov som löpare så tycker jag att Flowgun 2.0 är utmärkt. Kan rekommendera den.

Johan

Bästa massagepistolen

November 5, 2023

Det här är utan tvivel den bästa massagepistol jag har haft. Jag köpte den på Blackfriday rea för två år sedan och den är fortfarande i tipp topp skick trots att jag använder den varje dag.

Lisa Bengtsson

Henrik

November 30, 2021

Jag köpte den här nu under Black friday rean så fick det lägre priset. Är sjukt nöjd. Hade den andra tidigare och tyckte den var bra men kände mig sugen på den nya. Var värt det och kommer att använda Pro 2.0 flitigt den här vintern då jag är ute och kör i spåret.

Vill också säga att supporten på Flowlife är riktigt bra. De har alltid svarat snabbt på mina frågor och det känns att de verkligen bryr sig. Kan bara rekommendera om du vill ha en massage pistol som verkligen biter!

Henrik
Tala om vad du tycker om du har testat Flowgun Pro 2.0