massagepistol pris

Vad ska en massagepistol kosta?

Hur mycket ska en massagepistol kosta? Det är en bra fråga och det särskilt när du ser på vad olika modeller går på. Det är ju stor skillnad mellan priset på en Hyperice massagepistol och en Flowgun GO. Det är inte alls ovanligt att en professionell massagepistol kostar flera tusen kronor. Fast det kan vara skillnad i hur många tusen!

Flowlifes massagepistoler tillhör de bästa. Du finner flera av deras modeller i bäst i test artiklar om massagepistoler. Detta trots att de inte är dyrast. Innan du köper en massagepistol bör du vara medveten om hur prisbilden ser ut. Det kan ju vara så att du kan få en bättre massagepistol billigare.

Passa på när det blir rea

Det är också viktigt att hålla lite koll på rabatter. Om du bestämmer dig för att köpa en massagepistol från Flowlife som du kan se här, så kan du ange koden Massagepistol5 i kassan. Då får du mer rabatt!

Under särskilda kampanjer kan det vara så att priserna blir lägre. Dessutom kan saker som fri frakt göra att det blir billigare. Du måste se hela bilden och jämföra priser på likvärdiga massage guns för att hitta rätt. Det finns en hel del att spara på att jämföra på detta vis.

Vad får massagepistolen kosta dig?

Nu var frågan vad en massagepistol ska kosta och här finns det förstås inget exakt svar. Frågan är snarare vad du är villig att lägga på detta massageverktyg. Framför allt handlar det om att få valuta för pengarna. Du bör fundera lite på vad skillnaden mellan en dyrare och billig massagepistol är.

Det handlar ju till syvende och sist om att hitta en massagepistol som kommer att passa dig. Ibland får du till och med inse att du inte behöver en massagepistol och då är det bättre att se på andra möjliga vägar till mjukare välmående kropp. Det är alltid bäst att fokusera på vad du är intresserad av. Både vad gäller dina behov av massage och din budget. Utbudet är tack och lov stort så bena ut vad du vill få ut av din massage gun och välj sedan en modell som motsvara dina krav och som har fått goda användarbetyg.

Lola massage gun

Lola Massage Gun

En styrka med Lola massage gun är att det är en lättviktig massagepicka men detta är också nackdelen. För vissa tycker att det är skönt med

Läs mer »