billig massagepistol

Dyr eller billig massagepistol, spelar det någon roll?

Spelar det någon roll om du köper en dyr eller en billig massagepistol? Ja, det gör det! Fast det är inte så att du kan jämföra massagepistoler rätt av i enlighet med pris. Massagepistol pris styrs ju av flera saker. Två olika modeller kan se likadana ut. De är svarta och är ungefär lika stora men det är ändå inte samma sak.

Saker som kan skilja sig mellan dyr och billig massagepistol är:

  • Program
  • Batteritid
  • Greppvänlighet
  • Tyngd
  • Massagehuvuden

En dyrare massagepistol är ofta lite mer avancerad. I varje fall då det rör sig om välkända märken som Flowlife med Flowgun Pro massagepistol för proffs samt lite enklare modeller. Här ska det dock sägas att du även kan hitta bästa massagepistolen till ett lägre pris.

Om vi tar en titt på Flowgun Pocket så är det ju en riktigt bra massagepistol. Mycket bättre än vad man kan tro. Just den här modellen slår många andra märkens mini massagepistoler. Detta trots att den är billigare än annat i samma kategori.

Du måste alltid se vad du får för pengarna

Det allra viktigaste är att ta reda på vad du får för pengarna samt att betänka om det är något du har behov av. Om du lika gärna kan ha en mini massage gun så behöver du ju inte lägga dyra pengar på en avancerad större sak. Dessutom kanske du inte ens behöver en massagepistol då det finns andra vägar till återhämtning.

Det kan ju vara så att 6 olika program och lika många massagehuvuden blir helt överflödigt för dig. Då är det bättre att du köper en billig massagepistol med färre funktioner men med god kvalitet. Se videos, läs på och testa en kompis massage pistol innan du bestämmer dig. Priset är det sista som bör avgöra!