billig massagepistol

Dyr eller billig massagepistol, spelar det någon roll?

Spelar det någon roll om du köper en dyr eller en billig massagepistol? Ja, det gör det! Fast det är inte så att du kan jämföra massagepistoler rätt av i enlighet med pris. Massagepistol pris styrs ju av flera saker. Två olika modeller kan se likadana ut. De är svarta och är ungefär lika stora men det är ändå inte samma sak.

Saker som kan skilja sig mellan dyr och billig massagepistol är:

  • Program
  • Batteritid
  • Greppvänlighet
  • Tyngd
  • Massagehuvuden

En dyrare massagepistol är ofta lite mer avancerad. I varje fall då det rör sig om välkända märken som Flowlife med Flowgun Pro massagepistol för proffs samt lite enklare modeller. Här ska det dock sägas att du även kan hitta bästa massagepistolen till ett lägre pris.

Om vi tar en titt på Flowgun Pocket så är det ju en riktigt bra massagepistol. Mycket bättre än vad man kan tro. Just den här modellen slår många andra märkens mini massagepistoler. Detta trots att den är billigare än annat i samma kategori.

 

Vilken massagepistol passar dig bäst? Testa nu!

Det finns så många massagepistoler och utbudet av modeller, priser och funktioner är enormt.
Vårt massagepistoltest beaktar nästan alla möjliga aspekter, såsom din ålder, budget, livsstil och mer. Med testet kan vi räkna ut vilken massagepistol som är den allra bästa för dig.
Detta massagepistoltest är baserat på en unik algoritm som är mycket exakt. Det kommer att spara dig mycket tid, ansträngning och eventuellt pengar!

Hur gammal är du?

Är du man eller kvinna?

Vad är den främsta anledningen till att du vill köpa en massagepistol?

Hur ofta tränar du?

Var tänker du använda massagepistolen?

Är det avgörande för dig att massagepistolen är tyst?

Är du okej med en massagepistol som känns tung?

Vad är din budget för en massagepistol?

Är det viktigt att massagepistolen är tillverkad av ett känt märke?

 

 

Du måste alltid se vad du får för pengarna

Det allra viktigaste är att ta reda på vad du får för pengarna samt att betänka om det är något du har behov av. Om du lika gärna kan ha en mini massage gun så behöver du ju inte lägga dyra pengar på en avancerad större sak. Dessutom kanske du inte ens behöver en massagepistol då det finns andra vägar till återhämtning.

Det kan ju vara så att 6 olika program och lika många massagehuvuden blir helt överflödigt för dig. Då är det bättre att du köper en billig massagepistol med färre funktioner men med god kvalitet. Se videos, läs på och testa en kompis massage pistol innan du bestämmer dig. Priset är det sista som bör avgöra!

Lola massage gun

Lola Massage Gun

En styrka med Lola massage gun är att det är en lättviktig massagepicka men detta är också nackdelen. För vissa tycker att det är skönt med

Läs mer »