Flowlife Pocket

Flowgun Pocket recension – Ska du köpa Pocket Flowlife?

Redaktörens betyg: 4.7
4.7/5
Från 2300 kr

Samma fina design och smarta väska för att använda massagegun på väg, Flowlife Pocket är den lilla Flowgun-pistolen. Ska du köpa den? Det beror lite på vad du är ute efter. Låt oss ta en titt på Flowlife Pocket så att du kan göra dig en uppfattning innan du fattar ett beslut.

En sak är säker. Flowlife är samma sak som kvalitet. Det här är en massagepistol som du väljer för att du vill få the real deal. En annan sak är också bra att veta. Det är inte så att valet står mellan klassiska Flowgun eller Pocket, eller mellan Flowgun GO och Pocket.

Den lilla varianten kan vara ett otroligt bra komplement till den massagepistol du använder hemma. I och med att den är så liten och nätt är Pocket enkel att få med sig. Den är därmed ett utmärkt val för träning såväl som för resan.

Flowlife Pocket – egenskaper

Pocket ser liten och nätt ut. Den väger inte mer än 500 gram. Men det här är en kraftfull massagepistol som du får ut en riktigt bra massage av.

Några viktiga punkter att beakta är:

  • 2000–3200 rpm
  • 8 mm slaglängd
  • Batteriet håller upp till 4 timmar
  • 4 timmars laddtid
  • 60–62 dB ljudnivå
  • 4 massagehuvuden

Känslan med denna lilla massagepistol

Känslan med en Pocket är kraft men notera att det skakar ganska bra i handen. Skakeffekten sprids inte på samma sätt som med en GO eller klassisk Flowgun. På grund av detta kan det vara så att du blir lite trött i handen om du planerar att jobba länge med din Pocket.

Dessutom är den ganska högljudd. Nästan som ett lågmält samtal. Det här är två saker som gör att du inte kommer att använda Pocket massagepistol för längre massagestunder. Det här är redskapet som du tar med dig för effektiv massage för kortare stunder inför och efter träning eller då du reser.

Pris och vad du får för pengarna

Priset är överkomligt och rimligt. Det här är inte en billig massagepistol om du jämför med enklare modeller som finns att köpa. Men om du är ute efter kvalitet och kraft kan vi inte se Pocket som särskilt dyr.

Du får de viktigaste massagehuvudena och du får kraften som gör att du kan komma ner på djupet och få den önskade effekten. Är du seriös och vill ha något som fungerar kan du definitivt se Flowgun Pocket som ett prisvärt val.

Flowlife Pocket eller Flowlife GO?

När du kikar på pris ser du att Flowlife Pocket och Flowlife GO ligger ganska nära varandra i prisnivå. GO är dock större och tyngre. Den kommer med fler massagehuvuden och har högre rpm samt dubbel slaglängd.

Om du ser närmre på skillnaderna bör du inse att det inte är aningen eller. För många handlar det snarare om att välja mellan GO och klassiska Flowgun. Pocket är en massagepistol som du vill ha oavsett vilken av de större modellerna du redan har. Pocket är en unik kreation som du kommer att ha glädje av när det ska till en effektiv massage utan att du tar med dig en större massagepistol med många olika massagehuvuden!

Redaktörens betyg: 4.7
4.7/5
Från 2300 kr
Se vad andra tycker om Flowgun Pocket

5
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor (baserat på 1 betyg).
Utmärkt100%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

Bästa produkten någonsin!

Rated 5 out of 5
December 6, 2021

Jag köpte min för 2 månader sedan och är supernöjd! Så galet kraftfull för sin styrka!

Leo Henrikssen

Tala om vad du tycker om du har testat Flowgun Pocket: