Recension av Flowgun massagepistol

Redaktörens betyg: 4.9
4.9/5
Från 3190 kr

Den har dubbats som massagepistol bäst i test i flera år i rad och det råder inga tvivel om att Flowlifes Flowgun är en storfavorit. Det här är originalet som sedan har följts av en lite enklare modell, Flowgun Go, som kostar lite mindre.

När vi ser på Flowgun kan vi bara konstatera att det här är en massage gun som har utvecklats med tanke på alla behov som folk kan ha. Den är lika bra för dig som tränar på elitnivå som för dig som inte ens äger ett par löpskor.

Flowgun massagepistol kan användas till:

 • Massage av nacke och övre rygg. Du kommer åt själv för handtaget är vinklat.
 • Massage av ben. Perfekt efter ett hårt träningspass.
 • Rehabilitering av skador. När du får rådet att behandla en skada med massage fungerar det bra att använda Flowgun för detta.
 • Zon-terapi. Rikta massagepistolen mot triggerpunkter för att få effektiv zon-terapi.
 • Det är otroligt enkelt att massera fötterna på sig själv eller någon annan med denna massagepistol

Ett enkelt upplägg ger mer massage

Flowgun har 5 olika vibrationsnivåer som du lätt växlar mellan. Den lägsta nivån är den mjukaste medan den högsta kommer ner djupt ned i muskelvävnad. Du får med en väska där det finns laddare såväl som 6 olika munstycken.

Det finns rund, platt och spetsig form att välja bland så att du kan anpassa massagen efter storlek på muskelmassa som du vill behandla. Det platta munstycket är idealiskt när du vill få lite mer kraft och behandlar en större muskelgrupp. Det spetsiga massagehuvudet som ser ut lite som ett finger kan du använda mot triggerpunkter.

Du laddar snabbt upp pistolen och sedan har du upp till 5 timmars massage med den. Därmed är det enkelt att använda den direkt efter träning utan att behövs något kontaktuttag. Den låga vikten på under 1 kg är också något som gör det lätt att massera med Flowgun massagepistol utan att bli trött i handen.

Med ett så enkelt och intuitivt upplägg är det aldrig svårt att få till en massage. Det här är en massagepistol som kan användas dagligen av hela familjen.

Pris på massagepistolen

Vad gäller pris är det här en dyrare modell men samtidigt är det en billig massagepistol om du jämför med andra pistoler av samma kvalitet. Om du inte behöver så stor kraft och många massagehuvuden kan du se på modellen GO som är billigare men som också håller hög kvalitet.

Massagepistol för djur

Om du vill ha en massagepistol till häst eller annat husdjur kan du absolut använda dig av Flowgun. Den fungerar också fint på djurens muskelvävnad. Tänk bara på att vara väl insatt i hur djuret ska masseras. Det är ju inte som en människa som kan säga till om det blir för intensivt.

God kvalitet och fin service

En stor fördel med Flowlifes massagepistol är att du får så fin support när du köper den. Massagepistolen håller hög kvalitet men skulle det vara något kan du lita på att du får hjälpen av teamet bakom produkten.

100 dagars nöjd kund garanti kan man bara ge för den här typen av produkter som är så bra att risken för att någon inte skulle bli nöjd är minimal.

Viktiga egenskaper:

 • Väger 978 gram
 • Slaglängd 10 mm
 • 1400 – 3200 rpm
 • 5 timmars batteritid
 • Laddas på 4 timmar
 • 30-60 dB ljudnivå
 • Li-ion batteri
 • Borstlös motor
Redaktörens betyg: 4.9
4.9/5
Från 3190 kr
Se vad andra tycker om Flowgun massagepistol

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 av 5 stjärnor (baserat på 6 betyg).
Utmärkt83%
Mycket bra0%
Medel17%
Dålig0%
Usel0%

Körde på bäst i test

Rated 5 out of 5
July 1, 2021

Jag tog bäst i test och har inte ångrat det. Kan förstås inte säga om den är lika bra som andra i samma kategori men jag har en enklare massageapparat att jämföra med. Här känns slagen långt ner i vaden. En picka som gör jobbet.

Danny

Nöjd och lite till

Rated 5 out of 5
June 8, 2021

Har haft en enklare massagepistol tidigare och den här är mycket bättre, med hästlängder. Använder den flera gånger i veckan utan några som helst problem. Funderar på att skaffa en till till frugan. Jag använder den ofta för fotmassage. Blir jädra skjuts på blodcirkulationen!

Stefan B

En riktigt bra massagepistol

Rated 5 out of 5
June 7, 2021

Jag har nu använt originalet i ett halvårs tid och kan bara säga att det här är en superbra massagepistol. Klantade till det och tappade den i golvet. Den höll för det och har fortsatt fungerat perfekt. Kan verkligen rekommendera Flowgun för massage av vader och lår.

Lissie

Lite för hård

Rated 3 out of 5
April 29, 2021

Jag kör alltid på lägsta läget för jag tycker att den är lite väl hård. Den slår så att det känns och jag är lite öm över skenbenet så då blir det för mycket. Borde kanske ha valt en mildare variant. Kommer nog att ge den till min bror som tycker att det känns bra även med starkare slag.

Anna KJ

Mycket nöjd

Rated 5 out of 5
April 29, 2021

Fick hem den på nolltid och är så nöjd. Den här massagepistolen gör gott.

Pernilla Nilsson

Fantastisk

Rated 5 out of 5
April 29, 2021

Fantastisk massagepistol!

Andreas Svensson

Tala om vad du tycker om du har testat Flowgun massagepistol: