Flowgun GO

Flowgun GO – En kraftfull massagepistol!

Redaktörens betyg: 4.3
4.3/5
Från 2500 kr

Det här är en riktigt bra massagepistol som har ett mycket rimligt pris! Flowlife GO är en enklare variant av klassiska Flowgun som idag anses vara en av de bästa massagepistoler du kan få. Trots att GO är enklare i sin struktur är den på intet vis en bråkig brorsa.

Flowlife GO är också en bäst i test massagepistol som du kan bli väldigt nöjd med. Den har 6 massagehuvuden och framförallt kraften som du vill få när du masserar med pistolen.

Viktiga egenskaper hos Flowlife GO massagepistol

Låt oss kika lite på de viktigaste egenskaperna hos den här massagepistolen:

  • Väger 903 gram
  • 1700–2800 rpm
  • 10 mm slaglängd
  • 5 timmars batteritid
  • Laddas på 3 timmar
  • Ljudnivå på 50–60 dB

Om du jämför detta med klassiska Flowgun från Flowlife inser du att det faktiskt inte är så stor skillnad. Det handlar mest om att de här massagepistolerna har lite olika design. GO kan beskrivas som lite enklare, kanske också lite mildare.

Är Flowlife GO massagepistol för dig?

Om du vill ha en proffsig massagepistol som är lättviktig och enkel att använda kan det här vara ett bra val. Massagepistolen är väl designad för massage av alla stora muskelgrupper. Dessutom kan du komma åt med den över nacke och axlar på ett effektivt sätt.

Om du är ute efter något som är lite mildare och enklare kan du också ta en titt på Flowgun Pocket som är en mindre men kraftfull massagepistol. Den har inte lika många massagehuvuden som GO men är nästan lika stark.

Enkel hantering är viktigt

Något som är ett stort plus med Flowgun GO är att den är så enkel att hantera. Du får en smart väska till massagepistolen med plats för pistol, laddare såväl som massagehuvuden. Laddningen är riktigt snabb. Slår många andra modeller i samma kategori!

Dessutom är 5 timmars användningstid imponerande. Vi skulle vilja säga att det här är mycket massagepistol för pengarna så slå till! Det här är ett köp du inte lär ångra.

Vem bör köpa Flowgun GO?

Om du vill mjuka upp muskler och leder på ett effektivt men skonsamt sätt är Flowgun GO ett bra val för dig. Det här är en massagegun som är lätt att hantera och som kommer väl till pass i träningssammanhang såväl som på kontoret.

Mjuka upp muskler och få igång blodcirkulationen för att må bättre. Glöm inte bort de som finns omkring dig. Några minuters massage med denna massagepistol är något som gör underverk så erbjud massagen till partner och barn för att sprida känslan av frisk flow omkring dig!

Redaktörens betyg: 4.3
4.3/5
Från 2500 kr
Se vad andra tycker om Flowgun GO

0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

Ingen har röstat. Var först med att säga vad du tycker!

Tala om vad du tycker om du har testat Flowgun GO: