Flowgun GO 2.0 färger

Flowgun GO 2.0 – Nya Flowgun GO!

4.4 av 5
4.4/5

Flowgun GO 2.0 är en storfavorit och det finns flera skäl till det. Det här är en massagepistol som är tillräckligt stark för att använda på ett professionellt sätt i samband med träning. Samtidigt har du en form som gör den till en god kandidat för den typ av massage som du vill ha på jobbet och hemma.

Få rabatt på Flowgun massagepistoler genom att ange koden Massagepistol5 i kassan när du handlar från Flowlife.se!

Flowgun GO 2.0 har uppdaterats med:

  • Ljudindikator för tryck mot muskeln
  • Extra program med intervallfunktion
  • 6 massagehuvuden för varierad massage
  • Två olika färger, grön och blå

Vem ska välja Flowgun GO 2.0?

Om du vill ha en massagepistol som fungerar fint inför och efter träning och som är innovativ och enkel att använda har du hittat rätt. Är du massageterapeut eller elitidrottare bör du se på Flowgun Pro som är snäppet vassare. Annars kan GO 2.0 verkligen rekommenderas.

Då den har ett längre handtag än vad Flowgun Pocket har är det här ett bra val då du vill komma åt och massera gid själv över axlar och rygg.

Flowgun GO på jobbet

Något som är väldigt bra med den här massagepistolen är att den är så enkel att använda på sig själv. Det gör den till en mycket god kandidat för massage på jobbet.

Ta med dig massagepickan och ha den laddad på ditt skrivbord. Ta en paus då och då eller massera lite över nacken när du ändå sitter och läser email eller lyssnar på ett möte. Flowgun GO är tillräckligt tyst för att ingen ska märka att du kombinerar telefonmötet med lite välgörande massage!

Elegant massagepistol

Det är inte så viktigt men ändå värt att nämna. Man blir glad av att se på den här massagepistolen. Den har en elegant design. Formen är snygg och att få välja färg är något som är unikt för märket Flowlife. Verkligen en trevlig detalj som visar hur kreativa de är.

Massagehuvuden till massagepistolen

Du får 6 olika huvuden att jobba med och det ger god variaton. Du kan punktmassera på fötter och andra ställen på kroppen. Yxan är perfekt för framsida och baksida av lår samt större muskelgrupper. De rund massagehuvudena är också fina att använda för större muskelgrupper samt i nacke och över axlar.

massagehuvud
Det runda massagehuvudet passar även för fotmassage

Grepp om massagepistolen

Handtaget är greppvänligt. Även för dig som har mindre händer. Det gör den till ett mycket bra val för kvinnor som annars tycker att massagepistoler av hög kvalitet lätt blir lite klumpiga att hålla i. Här känns det inte tungt och det är inte svårt att komma åt. Du riskerar inte att tappa massagepistolen för att du flyttar den över och bakom din egen axel.

Ljudindikatorn är en bra finess

Om du ska massera andra är det verkligen inte dumt att se hur intensivt du trycker med massagepistolen. Det ser du med ljusindikatorn som finns längst upp. Den tänds upp ju mer du trycker.

Flowgun GO ljusindikator

Pris på Flowgun GO 2.0

Om du passar på då det är rabatt kan du komma under 2000 kronor och det är ett kap. Du kan förstås använda dig av rabatten från Massagepistol.net genom att ange koden Massagepistol5 i kassan. Då får du ner priset ytterligare. Även då det inte är rea på massagepistolen GO så är den prisvärd. Du får ju båda styrka och flexibilitet i ett.

Varför blir det ett så högt betyg för Flowgun GO?

I vårt test av massagepistolen Flowgun GO 2.0 var det svårt att hitta några brister. Det ska sägas att detta massagepistol test utfördes av en helt vanlig användare som idrottat normalt och jobbar vid ett skrivbord. Som helt vanlig användare med behov vid träning såväl som på jobbet så finns det mycket att hämta med denna massage gun.

Det är anledningen till att den får högsta betyg och varmt rekommenderas till alla!

4.4 av 5
4.4/5
Se vad andra tycker om Flowgun GO 2.0
4.0
4.0 av 5 stjärnor (baserat på 1 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra100%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

 

Lite hård men bra

January 25, 2024

Jag har använt Flowgun i två månader nu och kan säga att den är bra. Handtaget är bekvämt och jag kommer åt. Men när jag använder på benen så tycker jag att den är lite hård. Även det lägsta läget känns lite för kraftfullt för mig. Annars perfekt!

Lina
Tala om vad du tycker om du har testat Flowgun GO 2.0