Lola massage gun

Lola Massage Gun

3.6 av 5
3.6/5

En styrka med Lola massage gun är att det är en lättviktig massagepicka men detta är också nackdelen. För vissa tycker att det är skönt med lite mer tyngd i handen. Fast det här kommer att bero en hel del på hur mycket du masserar och hur länge.

Lola är helt klart en godkänd massagepistol med en uppiggande rosa färg. Om du mest behöver massagen då och då inför och efter träning kan denna modell räcka gott och väl för dig. Du får 4 olika massagehuvuden att jobba med och du laddar enkelt med en USB-sladd som också kommer med.

Kompakt storlek är ett plus

Något som är mycket bra med Lola massagepistol är att den har en kompakt storlek. Faktum är att denna massagepistol är minre än en iPhone! Det gör det enkelt att få pickan med till träning eller på resa. Du kan använda olika huvudstycken för att få massage för stelhet och spänningar. Massagepistolen kan ju även användas under en längre resa för att se till att kroppen slappnar av och att blodcirkulationen stimuleras.

Enkel användning

Det är bara att ladda massagepistolen och sedan har du mellan 3 och 7 timmars batteritid att förlita dig på. Du bränner mer batterikraft om du använder högre intensitet och tvärtom. Om du vill ha en riktigt liten massage gun är Lola något att se närmre på.

Här kan du se hur liten Lola är:

 

3.6 av 5
3.6/5
Se vad andra tycker om Lola massage gun
0.0
Rated 0.0 out of 5
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

 

Ingen har röstat. Var först med att säga vad du tycker!

Tala om vad du tycker om du har testat Lola massage gun