Vilken massagepistol ska man välja?

Du ska välja en massagepistol som ger dig det stöd du är ute efter. Beroende på hur du kommer att använda den kan du behöva mer eller mindre kraft. Det finns tillverkare av massagepistoler som erbjuder olika varianter. De har enklare massagepistoler för den som mest vill ha verktyget för avslappnande massage till exempel i nacken.

Det finns också mer avancerade pistoler för massage som kan ge effektiv djupgående massage. De kommer att ha en högre slagfrekvens och har också effekter som gör det lättare att hålla ordning på saker som hur länge du har masserat.

Något att tänka på är att du kan få olika många huvuden med olika modeller. Ta alltid en titt på de huvuden som du får med. Om du vet att du behöver punktmassage är det inte dumt med ett huvud för detta.

Om du vill ha lite olika alternativ för bredare massage är det av intresse med de runda och mjukare former på massagehuvuden. Det kan vara bra om det finns flera att testa med. Det är förstås också bra att det här är massagehuvuden gjorda av material som är enkla att hålla rena och fräscha.

Med tanke på budget

Massagepistolens pris kommer också att få betydelse och här är det viktigt att förstå att dyrast inte alltid är bäst för dig. Du har inte mycket att vinna på att betala flera tusen kronor för en massagepistol som är till för elitidrottare. Du kan få en modell som är riktigt bra för omkring tusen till tvåtusen kronor och ha perfekt behållning av den.

Se på recensioner

Det är också smart att se på recensioner och tester av massagepistoler. På så vis kan du ta reda på vilka märken och modeller som är värda att lägga pengar på. Tänk alltid på vem som säger vad. Om det är en person som använder massagepistolen så som du tänkt använda den har du mycket att hämta från hens massagepistol omdöme.

Lola massage gun

Lola Massage Gun

En styrka med Lola massage gun är att det är en lättviktig massagepicka men detta är också nackdelen. För vissa tycker att det är skönt med

Läs mer »