Musclepain Pro massagepistol

4.8 av 5
4.8/5

Från Musclepain kommer en mycket bra massagepistol som mäter sig väl med de bästa som finns just nu på den svenska marknaden. Det här är en massagepistol bäst i test och den erbjuder flera olika massagehuvuden för olika slags massage. Spännande att notera är nyheten med massagehuvuden av metall. Det är en innovation som kan vara väl värd att testa om du är ute efter massage som tränger ner på djupet.

Enkel och smidig användning

Det råder inga tvivel om att det här är en massagepistol som är enkel att använda. Den ligger bra i handen och reglaget är inte svårt att förstå. Det finns dock ett litet minus med formen. Den är inte vinklad. Det betyder att du inte kommer åt över ryggen på egen hand.

Med detta sagt ska vi dock komma ihåg att även vinklade massagepistoler inte alltid fungerar så enkelt över rygg och nacke. Det är många gånger så att du ändå vill be någon annan om att hjälpa dig över ryggpartiet och på baksidan av benen.

Fina justeringar och bra slagdjup

Det är imponerande med 10 olika hastighetsinställningar. Dessutom får du ett fint slagdjup på 10 mm. Massagepistolen väger bara 800 gram så du kan lätt jobba med en hand utan att bli för trött. Designen är som sagt enkel att förstå så den passar alla.

Ska du köpa Musclepain massagepistol?

Om du vill ha god kvalitet och en massagepistol som fått tummen upp av många användare är det här ett bra val. Passa på då det blir rea för då kan du verkligen göra ett kap. Om du tycker att vinkel på handtaget är mycket viktigt är det här inte ditt bästa val. Men som sagt, betänk om du verkligen vill sköta massage på baksidan av kroppen på egen hand innan du ratar denna modell på grund av detta.

4.8 av 5
4.8/5
Se vad andra tycker om Musclepain Pro massagepistol
5.0
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor (baserat på 2 betyg).
Utmärkt100%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

 

Bästa julklappen all time!

Rated 5 out of 5
January 9, 2023

Jag var tvungen att dela med mig av detta för jag blev så förvånad. Det här är den bästa julklappen jag har fått. Mina stela vader mår otroligt bra av massage med pistolen. Använder den varje kväll framför tv.

Jerry

Superbra massagepistol!

Rated 5 out of 5
November 8, 2021

Kraftfull, bra massage!

Anna
Tala om vad du tycker om du har testat Musclepain Pro massagepistol