lita på test

Går det att lita på massagepistol tester?

Om du aldrig tidigare har ägt en massagepistol så kan du undra om de modeller som beskrivs som bäst i test verkligen är så bra som den verkar. Kan du lita på massagepistol tester och vara säker på att den bästa massagepistol som koras som nummer ett av experterna kommer att upplevas på samma sätt för dig?

Svaret på den frågan är givetvis nej. Du kan inte gå rakt av på test och vad de säger. För att du ska få ut något av testartiklar, videos och jämförande tjänster måste du veta vad du har behov av. Nyckeln till bästa massagepistolen finns alltså hos dig.

Det här kan du lita på i ett massagepistol test

Det finns trots allt saker som du kan lita på när du läser ett massagepistol test. Det kommer att ge dig information som är fakta och inte något som påverkas av dina behov eller tjänster.

Exempel på fakta är:

  • Vilka massagehuvuden du får med pistolen
  • Hur lång batteritiden är
  • Hur många nivåer du får för styrka och vibration
  • Hur handtaget är utformat
  • Vilka färger som finns på massagepistolen

Det är klart att du bryr dig mindre om färgen på en massagepistol än hur kraftfull den är och hur många programsteg den har. Men om vi till exempel ser på en massagepistol som Flowgun Pocket så är det ju viktigt att du noterar formen på handtaget och hur stort det är. En mini massagepistol ska ju vara så liten att även en mindre hand kan hålla i den.

Formen och storleken är saker som kommer att påverka hur du upplever användningen av massagepickan. På samma sätt kan du tänka när du läser om en större Flowlife Flowgun som ofta utnämns som bäst i test online. Se på handtaget och fundera på hur du kommer att få ett bra grepp och om du kan komma åt över nacke eller där du vill massera.

test massagepistol
Ta en titt på listan med det som testas för att upptäcka fakta!

Ibland backas testartiklar upp av forskning vilket också kan vara bra. Men kom ihåg att det fortfarande forskas i hur forskning ska bli mer pålitlig. Resultat från studier om massagepistoler är inte samma sak som fakta även om de kan vara en hjälp för dig att förstå hur stor effekt du kan förväntas få av pistolens massage.

Uttalanden som har med upplevelsen att göra

Nu är det förstås inte så att du bara ska se på fakta i massagepistol tester. Hur den som testar upplever pistolens olika egenskaper kan också vara något att notera. Om det till exempel är så att den som testar säger att massagepistolen är väldigt högljudd så kan det vara något att komma ihåg.

Du kan ju snabbt se på dB-värdet för massagepistolen. Om det överstiger normal samtalsnivå (omkring 65 dB) så vet du att det kommer att märkas då du masserar en annan person och samtidigt pratar eller då du vill massera i lugn och ro framför din TV.

hög ljudnivå

Du kan absolut lita på att den som testar uttrycker en egen åsikt men du behöver ju inte bygga din egen uppfattning på detta. Om ris och ros har med saker som är viktiga för dig att göra så är det något att lägga märke till. Om saker som att det finns ett särskilt massagehuvud för zonterapi på fötter hyllas och du inte alls tänker syssla med fotmassage så är det ju inget att lägga så mycket vikt vid.

Missa inte användaromdömen

Något som kan göra det lättare att lita på ett massagepistol test är att ta en titt på användaromdömen i samband med läsning av testet. Om du ser att användare bekräftar det som testartikeln säger så vet du att det går att lita på informationen. Om det verkar tvärtom kanske testet är utdaterat eller så har det skrivits av en person vars åsikter inte speglar gemene mans uppfattning av samma massageverktyg.

Lola massage gun

Lola Massage Gun

En styrka med Lola massage gun är att det är en lättviktig massagepicka men detta är också nackdelen. För vissa tycker att det är skönt med

Läs mer »