Massagepistol Exklusiv från Fotbutiken

4.4 av 5
4.4/5

För dig som vill ha en riktigt bra massagepistol för fötterna så är detta ett suveränt val. Fobutikens massagepistol är en modell med 6 olika massagehuvuden som kan användas på ett flexibelt sätt. Du kan givetvis även använda den för att massage nacke, axlar, rygg och ben. Du har 6 olika hastighetslägen att välja på.

En del tycker om att ha en lättare fotmassage och då kan du välja det lägsta läget och tvärtom. Lär dig mer om hur du använder massagepistol för fötter och öva på familj och vänner.

En massagepistol för proffs och lekmän

Det ska sägas att det här är en bra massagepistol för proffs såväl som lekmän. Den har en design som gör den enkel att hantera. Om du ska använda massagepistolen regelbundet kommer du att gilla att den är tystgående och snäll mot din hand. Du behöver ingen sladd eftersom batteriet i pistolen går att ladda upp. 8 timmars batteritid är mycket bra.

Lätt att använda

Du kommer enkelt att se hur du gör inställningar på baksidan av pickan. Du får digital information och med lätta tryck ställer du in den hastighet du vill ha. Formen på handtaget är väl designad för dig som vill sköta din egen massage över rygg och axlar. Det är enkelt att komma åt och pistolen är inte för tung. Den digitala informationen får både rosor och ris av användare. En del tycker att den är superenkel att läsa av medan andra menar att det vore bättre med ett mer traditionellt reglage.

4.4 av 5
4.4/5
Se vad andra tycker om Massaegpistol exklusiv
0.0
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

 

Ingen har röstat. Var först med att säga vad du tycker!

Tala om vad du tycker om du har testat Massaegpistol exklusiv