Hyperice Hypervolt GO

Redaktörens betyg: 3.8
3.8/5
Från 1690 kr

De bästa massagepistolerna finns i flera versioner så att du kan hitta den som passar dig bäst. Hyperice är märket som står bakom flera modeller. Många har valt att inte köpa deras klassiska massagepistol på grund av priset. Det är klart, när det handlar om nära 5000 kronor för en massagepistol bör man ha god anledning till att köpa den.

För elitidrottare som förstår värdet av en stark och bra massagepistol är priset rimligt, men för dig som mest vill ta hand om en stel nacke kan det vara klokt att se på detta alternativ, Hyperice Hypervolt GO. Det är en enklare version med den fina tekniken men med ett överkomligt pris.

Enkel och behändig design

Men den här lilla massagepistolen får du två massagehuvuden och en form som du lätt får in i väskan. Perfekt när du ska ut på tur och inte vill ha för mycket packning. Det finns tre olika hastighetslägen att jobba med så det blir verkligen inte komplicerat. Designen är verkligen behändig och ett mycket bra val för dig som vill ha ett professionellt verktyg som komplement till en större massagepistol eller som det enda massageverktyg du använder.

Den lätta vikten på 0.7 kg är verkligen ett trumfkort. Användare noterar att det är förvånande hur denna lilla rackare till massagepicka kan vara så kraftfull.

Ska du köpa en Hyperice Hypervolt GO?

Om du vill ha en liten och behändig massagepistol som är kraftfull är det här ett bra val. Om du känner att du behöver en större variation av massagehuvuden är detta inte ditt bästa val. Det kan vara något att tänka på även för dig som är ny på massage med massagepistol och inte i första hand vill använda den för idrottsmassage.

 

 

Redaktörens betyg: 3.8
3.8/5
Från 1690 kr
Se vad andra tycker om Hyperice Hypervolt GO

3
Rated 3 out of 5
3 av 5 stjärnor (baserat på 1 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel100%
Dålig0%
Usel0%

Helt okej

Rated 3 out of 5
July 1, 2021

Hade velat få fler huvuden men annars är den okej.

Linda

Tala om vad du tycker om du har testat Hyperice Hypervolt GO: