massagepistol i handen

Varför fungerar massagepistoler?

Du kan få mindre problem med träningsvärk, bli gladare, känna dig avslappnad och kanske till och med lyckas bättre med dina träningsmål. Men varför fungerar massagepistoler för allt detta?

Det finns flera skäl till att massagepistoler fungerar. Det främsta är kanske inte vad du först tänker på och det är att du faktiskt kommer att massera när du har pistolen. Om du hade varit tvungen att boka tid med en massör så vete katten om du hade varit lika idog med din massage.

Så först och främst handlar det om att massagen blir så otroligt tillgänglig för dig. Det är ju ingen sak att ta fram en massagepicka och köra lite över ben efter eller innan träningen. På samma sätt kan du lätt erbjuda familj och vänner lite massage då och då över trötta axlar.

Bättre blodcirkulation gör gott

Det som anses vara det allra bästa med massagepistoler är att de kan stimulera till bättre blodcirkulation. Det här är något som i sig kan påverka din kropp på flera sätt. Det kan leda till bättre syresättning såväl som till snabbare läkning. Vibrationerna och slagen är det som kan stimulera blodcirkulationen på ett positivt sätt.

Den mentala aspekten

En annan anledning till att massagepistol fungerar är det rent mentala. När du använder den känner du att du gör något aktivt. Du mår bättre av detta och dessutom får du en känsla av att vara omhändertagen. Detta särskilt när någon annan håller i din massagepistol och masserar dig!

Lola massage gun

Lola Massage Gun

En styrka med Lola massage gun är att det är en lättviktig massagepicka men detta är också nackdelen. För vissa tycker att det är skönt med

Läs mer »