Recension av Alpha massagepistol

Redaktörens betyg: 4.4
4.4/5
Från 3290 kr

Det här är en rejäl massagepistol som är framtagen för dig som kräver lite mer av massagen. Den används av idrottare såväl som professionella massageterapeuter. Alpha massagepistol har en slaglängd på 10 mm vilket innebär att du kommer åt ordentligt. Mycket bra för behandling av stela muskler, träningsvärk och för lymfmassage.

En massagepistol för hela familjen

När vi ser på Alphas egenskaper kan vi konstatera att det här är en massage pistol för hela familjen. Den går att använda för en rad olika syften. Några exempel på användningsområden är:

  • Rehabiliterande – Den som har råkat ut för någon typ av skada och behöver mjuka upp muskelvävnad kan har stor nytta av Alpha massagepistol.
  • Avslappnande – En vanlig eftermiddag efter skola och jobb är det verkligen att rekommendera att använda pistolen för välgörande massage över axlar och skuldror.
  • Mjukgörande – Direkt efter träning är det inte dumt att köra med Alpha över muskler och leder som har tränats hårt.
  • Kvalitetstid – När barn kommer hem trötta från skolan är det inte så dumt att sitta en stund på soffan och ge lite massage med den coola massagepistolen!

Lätt vikt och lätt att komma åt

Alpha väger inte ens ett kilo och det är en fördel. Den är lätt att hålla i och har en vinklad form som gör att du kan komma på dig själv över ryggen. Ytan på handtaget är inte halkig och det är en fördel om du har lite svettiga händer då du masserar.

4 munstycken ger flexibilitet

Det finns massagepistoler som har fler munstycken, eller massagehuvuden som de också kan kallas för. Men Alphas 4 massagehuvuden är väl varierade och av den typ du behöver mest. Du får en boll som fungerar bra över hela kroppen. Den är rund och mjuk och det passar bra när du vill få en skonsam behandling till exempel på ställen där muskelmassan är mindre.

Det finns också ett platt massagehuvud som ger en tjock stötvåg som tar sig ner på djupet. Detta munstycke är väl anpassat för större muskelgrupper där du vågar ta i lite mer. Det finns också ett massagehuvud som ser ut som en pinne och med den kan du stimulera triggerpunkter. Det kan passa bra till exempel för massage med zon-terapi.

5 hastigheter att välja bland

Den här massagepistolen har 5 hastigheter som du kan justera på ett enkelt sätt med knapp. Du kan själv välja hur hårt eller mjukt du trycker mot kroppen vilket också påverkar hur intensiv massagen blir. Ljudnivån är låg och behaglig och pistolen är enkel att hålla i handen så att du orkar med.

Notera att det här också är en massagepistol för djur. Du kan använda den till katt, hund eller häst. Därmed kan vi verkligen säga att det är en massagepistol för hela familjen vilket påverkar hur vi kan uppfatta priset på den.

 

Viktiga detaljer:

  • Kommer med 4 massagehuvuden
  • Laddas och räcker mellan 4-6 timmar
  • Kraftfullt Samsung Lithium batteri
  • 35-55 dB ljudnivå
  • Kan användas på djur
Redaktörens betyg: 4.4
4.4/5
Från 3290 kr
Se vad andra tycker om Alpha massagepistol

4
Rated 4 out of 5
4 av 5 stjärnor (baserat på 2 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra100%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

Kan rekommendera

Rated 4 out of 5
April 29, 2021

Jag köpte min Alpha för två år sedan och har inte ångrat det. Den funkar fortfarande som den ska.

Jonny

Bra massagepistol

Rated 4 out of 5
April 29, 2021

Väldigt effektiv!!

Anan

Tala om vad du tycker om du har testat Alpha massagepistol: